Home 

Annonsering

Bravofly.no er en del av lastminute.com group, et sveitsisk, nettbasert reisebyrå som opererer i hele Europa. Ved hjelp av våre toppmoderne plattformer kan kundene enkelt søke etter, sammenligne og bestille flyturer med både fullserviceleverandører og lavprisselskaper. I tillegg kan de bestille hotellrom, pakketurer, cruise, bilutleie og andre reiseprodukter og -tjenester.

Vi tilbyr også hjelp til både salg og oppfølging på 12 språk i løpet av hele reisen – fra begynnelse til slutt. For spesielt utvalgte premiumprodukter, som cruise og pakketurer, har vi et eget team med kundestøtteagenter som hjelper kundene.

Gruppen ble etablert i 2006, men har røtter tilbake til 2004, da Volagratis ble opprettet. Dette var den første søkemotoren for billige flyreiser på det italienske markedet.

I dag har lastminute.com group nettsteder i mer enn 35 land. Kjernemarkedene er Italia, Spania og Frankrike, og de vokser raskt inn i andre europeiske markeder som Tyskland, Øst-Europa og Skandinavia. De har planer om å gå inn i enkelte land i Asia, Stillehavet og Latin-Amerika.

Gruppens omfattende merkevareportefølje omfatter 14 lokaliserte Bravofly-nettsteder, lastminute.com, Rumbo, Volagratis, Jetcost, Crocierissime og Bravoavia.

lastminute.com group har hovedkontor i Chiasso, Sveits og styrer virksomheten sin primært via sine største, europeiske kontorer i Chiasso og Madrid i Spania.

Bravomedia

For eventuelle spørsmål om annonseplass hos Bravofly Gruppens nettverk, vennligst kontakt våre annonseringspartnere:

Bravomedia, Via del Don, 3 - 20123 Milano, Itaia
E-post: sales@bravomedia.it

Selskaper i lastminute.com grouppen forvalter sin reklameplass direkte.


Hvis du vil ha mer informasjon, kan du besøke: lastminute.com group

Bravofly: billige flyreiser!

Bravofly er et Internasjonalt Varemerke for BravoNext SA.

Copyright © 2006-2017 no.bravofly.com - Alle rettigheter forbeholdt

no.bravofly.com er en del av lastminute.com group.

 

» Bestill flyreiser » Bestill hotell » Lei en bil » Last ned reiseguide