Home  Bestille reiser med Bravofly Fordeler

Fem gode grunner til å bestille reisen med Bravofly

A wide selection of services offered Vi tilbyr et bredt utvalg av tjenester

- Søk på billige flyreiser og sammenlign priser fra over 500 lavprisselskap og tradisjonelle flyselskap for å finne den billigste og mest praktiske reisen for deg. Bestill reisen direkte på nettsiden eller ring vår Kundeservice.

- Søk på hotell som passer dine behov (for eksempel etter pris, beliggenhet og/eller antall stjerner) og sammenlign tusenvis av tilbud fra ledende nettsider som Booking, Venere, Octopus og Travelante. Basert på resultatene kan du velge ut det hotellet som best passer for deg og dine medreisende. 

- Last ned våre reise-guider som inneholder detaljerte bykart skrevet av lokale guider som er fra byen. Reise-guidene er kontinuerlig oppdatert og er full av nyttig informasjon om turistatraksjoner, interessante severdigheter samt festivaler og andre eventer.

 

 

Simple and easy-to-use toolsEnkle og brukervennlige verktøy

- Du kan finne billetter fra alle de største flyselskapene på Bravofly's hjemmeside. Alt du trenger å gjøre er å velge hvor du vil reise fra, hvor du vil reise til, reisedato og hvor mange du reiser med. Sammenlign prisene fra de forskjellige selskapene og velg, i henhold til kriteriene du har satt, den billigste flyreisen

- Har du søkt på en traffikert rute som gir for mange resultater? Prøv å begrens søket ved å bruke filtrene som du finner på resultatsiden. De vil hjelpe deg å finne reisen som møter alle behovene du måtte ha med hensyn til flytider, selskap og pris. 

- Med Bravofly Hotell, kan du enkelt søke på ledige hotell i byen du reiser til og personalisere søket etter spesifikke behov som hotellets navn og adresse eller hotellets distanse fra byens sentrum. Med et enkelt klikk har du over 70.000 hoteller fra hele verden å velge mellom.

 

 

So many ways to saveMange måter å spare penger på

- Basert på kriteriene du har valgt vil Bravofly søke på flyreiser fra over 500 flyselskap (både tradisjonelle og lavpris). Bravofly gir deg så alle reisekombinasjonene, i stigende prisorden, sånn at det blir enkelt å finne den billigste billetten

- Takket være den interaktive kalenderen som du finner i steg nummer to i flysøket, kan du sjekke de forskjellige kombinasjonene som eventuelt vil minimere prisen. Fleksible reisedatoer fører til maksimale besparelser!

- Bravofly lanserer kontinuerlig tilbudskampanjer som gjør det enda lettere å finne de aller billigste reisene. 

- Ytterligere, med Bravofly, vil du ikke bare spare penger, men også tid. Du kan enkelt bestille flyreiser hjemmefra eller fra kontoret. Alt du trenger er en internettforbindelse! Du kan i tillegg ringe vår kundeservice for å bestille reisen over telefon om det skulle ønskes. 

 

 

Purchase online easily and safelyBetal trygt og enkelt online

- Bravofly bruker Geotrust certification for å kunne tilby beskyttede og sikkerhetsgaranterte transaksjoner på nett. Det er et unikt og enkelt kredittkortsystem for betaling av flyreiser som garanterer maksimal betalingssikkerhet enten betalingen skjer online eller gjennom vår kundeservice.   

- Du kan betale med Visa, Visa Electron, Mastercard og American Express (samt debetkort, så lenge de tilhører et av disse selskapene).  Hvis kredittkortet ditt ikke virker kan du bruke Entropay, vårt nye betalingssystem, som tillater deg å opprette et virtuelt, gjenbrukbart og sikkert Visakort som du enkelt kan fylle opp med ditt kredittkort. For mer informasjon, klikk her.

 

Access to useful assistance before, during and after your tripVi gir deg assistanse før, under og etter din reise.

- Uansett flyselskap eller hotell trenger du bare huske ett telefonnummer for å få assistanse: (+47) 815 69 490 Man - Fre fra 09.00 - 18.00 (norsk tid), koster 0,312 NOK i minuttet. Våre høyst kvalifiserte operatører er klare for å ta hånd om og løse alle problem du måtte ha. Du kan også spørre om priser for endring av passasjer, destinasjon eller dato for reisen. 

- Alle våre internasjonale telefonnummere er tilgjengelige fra alle land. Vi tilbyr assistanse på Engelsk, Italiensk, Fransk, Tysk og Spansk. 

- Du kan også kontakte vår kundeservice via e-post.

- Med Bravofly blir bestillingen sendt direkte til din mobil. Dette er en eksklusiv funksjon som gir deg og dine medreisende ekstra ro i og med at uansett hvor du er, så vil du alltid vil ha reisedetaljer og nyttig informasjon med deg i hånden. 

- Før du bestiller reisen tilbyr Bravofly detaljert informasjon om flyselskapene du vurderer, transportvilkår for bagasje og spesialbagasje.

 

 

Bravofly, ett enkelt klikk for tusenvis av fordeler!

 

 

Bravofly: billige flyreiser!

Bravofly er et Internasjonalt Varemerke for BravoNext SA.

Copyright © 2006-2017 no.bravofly.com - Alle rettigheter forbeholdt

no.bravofly.com er en del av lastminute.com group.

 

» Bestill flyreiser » Bestill hotell » Lei en bil » Last ned reiseguide