Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Belize City

Billige flybilletter til Belize City. De beste restplass-tilbudene til Belize City.

Flyreiser til Belize City

Leter du etter tilbud på reiser til Belize City men du har ikke satt datoen enna? Let gjennom resultatene og finn et supertilbud! En billig reise er alltid en god grunn til å ta seg litt fri.

Gjør Bravofly til din reisepartner! Garantien fra den Europeiske lederen innenfor turismebransjen online er verd sin vekt i gull når du bestiller billetter online.

Endelig! Du kan nå søke på alle lavprisreiser med Bravofly’s søkemaskin. Bestill lavprisbilletter til Belize City med bare noen få klikk.

Å bestille en reise med Bravofly er enkelt, praktisk og sikkert. Vår søkemotor vil hjelpe deg å bestille en reise til Belize City - alt du trenger å gjøre er å pakke bagasjen selv.

Sammenlign prisene for reisen til Belize City for alle flyselskapene til du finner den med laveste prisen. Vi vil hjelpe deg med å spare mest mulig på din neste reise.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Belize City

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter)kr 14,00
Kaffe med melkkr 24,00
Måltid hos McDonald'skr 47,00
Vann (0,33 liter)kr 6,00
TransportGjennomsnittspriser
Enveisbillettkr 17,00
Startpris for taxi (vanlig sats)kr 37,00
KlærGjennomsnittspriser
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.)kr 387,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt)kr 10 313,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Belize City

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Belize City