Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Berne

Billige flybilletter til Berne. De beste restplass-tilbudene til Berne.

Flyreiser til Berne

Hvis du ikke har bestemt deg for når du skal reise til Berne, let gjennom alle tilbudene Bravofly er et ledene selskap innenfor det Europeiske markede og har mangfoldige tilbud for reiser til Berne og tilbyr en rekke fordeler for deg som reisende.

Vi i Bravofly synes at du som kunde fortjener å finne en billig reise til Berne som passer for deg. Vår jobb er å finne den billigste flybilletten på en sikker og enkel måte. Pakk bagasjen og reis til Berne, Bravofly tar seg av resten.

Spar på reisen! Hvis du vil finne lavprisreiser til Berne, bruk Bravofly’s søkemotor for å finne og bestille de billigste billettene på under 5 minutter.

Hvis du leter etter de beste billettprisene for reiser til Berne er alt du trenger å gjøre å sammenligne prisene fra over 400 selskaper. Vi anbefaler at du bruker alle filtrene for å finne de beste tilbudene.

Hvis du ikke fant det du lette etter, prøv å se under reiser på Bravofly’s side. Det er sansynelig at en av våre medarbeidere allerede har tenkt ut den samme reisen.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Berne

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter)kr 19,00
Kaffe med melkkr 38,00
Måltid hos McDonald'skr 120,00
Vann (0,33 liter)kr 19,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskortkr 658,00
Enveisbillettkr 38,00
Startpris for taxi (vanlig sats)kr 58,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...)kr 574,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.)kr 950,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt)kr 33 253,00

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Berne