Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Djibouti

Bravofly er den ledende søkemotoren for lavprisreiser og bruker den nyeste teknologien for å finne de beste tilbudene. Søk etter ditt lavprisfly til Djibouti, du vil bli overrasket over hvor mange muligheter som finnes.

Hvis du kjapt fant flybillettene til Djibouti på vår Bravofly’s hjemmeside, bli der en liten stund til og last ned vår smartphone app. Gratisversjonen har all kraften søkemotoren på hjemmesiden har.

Å finne en reise til Djibouti er såre enkelt: Fyll inn feltene i søkemotoren, start søket og velg reisen til Djibouti som passer deg best.

For våre lateste brukere har vi allerede valgt ut noen av de beste tilbudene til Djibouti Du finner dem ved å skrolle ned på denne siden. Velg den som passer deg best!

For å oppsummere: Hos Bravofly kan du finne lavprisfly, sammenligne mangfoldige reiser til Djibouti, kjøpe billetter, laste ned smartphone app, laste ned reiseguider, og sist men ikke minst, spare store penger på ferien!


Flyvninger etter land

Se mest populære reisemål

Flytilbud til hovedbyene i Djibouti

Andre destinasjoner i Djibouti

  • Fly til Djibouti

    Avreise den 29. november 2017 og hjemreise den 2. desember 2017

    fra kr 6 602
    3d siden

Levekostnader i Djibouti

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter)kr 29,00
Kaffe med melkkr 27,00
Måltid hos McDonald'skr 48,00
Vann (0,33 liter)kr 8,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskortkr 670,00
Enveisbillettkr 12,00
Startpris for taxi (vanlig sats)kr 22,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...)kr 1,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.)kr 2,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt)kr 12 210,00