Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Eritrea

Fortsett å søke på Bravofly’s hjemmeside for å planlegge reisen så den passer dine behov i full sikkerhet. Hvis du bestiller med Bravofly, husk å spør om Bravofly’s forsikring - du vil da kunne reise helt avslappet.

Bravofly er en kraftfull søkemotor for lavprisreiser og hjelper deg å finne alle de beste tilbud for reiser til Eritrea fra alle de største flyselskapene.

Vi har laget en liste over spesialtilbud til Eritrea hvor vi er sikre på at du finner reisen som passer deg best. Hvis ikke, start et nytt søk.

Bravofly er som et kompass som guider deg under jakten på den perfekte reisen til Eritrea. Med bare ett klikk kan du sortere resultatene og dermed gjøre det enkelt å finne det beste alternativet.

Utover å kunne kjøpe flybilletter til Eritrea, kan du bruke Bravofly til å bestille leiebil, hotellrom og laste ned turistguider helt gratis. Bare en løsning for mange små problemer.


Flyvninger etter land

Se mest populære reisemål

Flytilbud til hovedbyene i Eritrea

Andre destinasjoner i Eritrea

  • Fly til Asmara

    Avreise den 27. november 2017 og hjemreise den 4. desember 2017

    fra kr 5 605
    6d siden

Levekostnader i Eritrea

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter)kr 8,00
Kaffe med melkkr 20,00
Vann (0,33 liter)kr 10,00
TransportGjennomsnittspriser
Enveisbillettkr 267,00
Startpris for taxi (vanlig sats)kr 11,00
KlærGjennomsnittspriser
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.)kr 534,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt)kr 800,00