Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Gambia

Å finne en reise til Gambia er såre enkelt: Fyll inn feltene i søkemotoren, start søket og velg reisen til Gambia som passer deg best.

Når du har bestilt og kjøpt flybilletter til Gambia, last ned vår smartphone app gratis. Du vil da ha Bravofly’s søkemotor i hendene til en hver tid.

Fortsett å søke på Bravofly’s hjemmeside for å planlegge reisen så den passer dine behov i full sikkerhet. Hvis du bestiller med Bravofly, husk å spør om Bravofly’s forsikring - du vil da kunne reise helt avslappet.

For våre lateste brukere har vi allerede valgt ut noen av de beste tilbudene til Gambia Du finner dem ved å skrolle ned på denne siden. Velg den som passer deg best!

Bravofly er den ledende søkemotoren for lavprisreiser og bruker den nyeste teknologien for å finne de beste tilbudene. Søk etter ditt lavprisfly til Gambia, du vil bli overrasket over hvor mange muligheter som finnes.


Flyvninger etter land

Se mest populære reisemål

Flytilbud til hovedbyene i Gambia

Andre destinasjoner i Gambia

  • Fly til Banjul

    Avreise den 15. november 2017 og hjemreise den 22. november 2017

    fra kr 5 023
    20d siden

Levekostnader i Gambia

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter)kr 0,00
Kaffe med melkkr 0,00
Måltid hos McDonald'skr 0,00
Vann (0,33 liter)kr 0,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskortkr 1,00
Enveisbillettkr 0,00
Startpris for taxi (vanlig sats)kr 0,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...)kr 1,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.)kr 1,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt)kr 5,00