Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Gibraltar

Bravofly er en kraftfull søkemotor for lavprisreiser og hjelper deg å finne alle de beste tilbud for reiser til Gibraltar fra alle de største flyselskapene.

Fortsett å søke på Bravofly’s hjemmeside for å planlegge reisen så den passer dine behov i full sikkerhet. Hvis du bestiller med Bravofly, husk å spør om Bravofly’s forsikring - du vil da kunne reise helt avslappet.

Hvis du ikke kan finne en reise til Gibraltar som passer for deg, bruk filtrene du finner til venstre på siden for utelukkende å se flyene du er interessert i.

Vi har laget en liste over spesialtilbud til Gibraltar hvor vi er sikre på at du finner reisen som passer deg best. Hvis ikke, start et nytt søk.

Vi håper at du fant flybillettene til Gibraltar kjapt og enkelt. Bli hos Bravofly en liten stund til og last ned gratisappen for smartphones og en av våre reiseguider - de er begge veldig nyttige reiseverktøy og er helt kostnadsfrie.


Flyvninger etter land

Se mest populære reisemål

Flytilbud til hovedbyene i Gibraltar

Andre destinasjoner i Gibraltar

  • Fly til Gibraltar

    Avreise den 12. desember 2017 og hjemreise den 15. desember 2017

    fra kr 3 462
    15d siden

Levekostnader i Gibraltar

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter)kr 13,00
Kaffe med melkkr 22,00
Måltid hos McDonald'skr 76,00
Vann (0,33 liter)kr 11,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskortkr 261,00
Enveisbillettkr 13,00
Startpris for taxi (vanlig sats)kr 33,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...)kr 430,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.)kr 430,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt)kr 27 543,00