Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Guam

Utover å kunne kjøpe flybilletter til Guam, kan du bruke Bravofly til å bestille leiebil, hotellrom og laste ned turistguider helt gratis. Bare en løsning for mange små problemer.

Hvis du elsker å reise, meld deg på vårt nyhetsbrev så du kan hold deg oppdatert på de beste tilbudskampanjene på markedet. Vi synes at en lave billettpriser alltid er en god unskyldning til å ta seg en ferie.

Velkommen til Bravofly’s søkemotor for lavprisreiser, et kraftfullt verktøy som hjelper deg å finne alle lavprisflyene i og utenfor Europa.

Hvis du vil utforske nye muligheter, ta en titt på tilbudene til Guam som vi har valgt ut ved å utvide søkekriteriene du har satt.

Å finne en reise til Guam er såre enkelt: Fyll inn feltene i søkemotoren, start søket og velg reisen til Guam som passer deg best.


Flyvninger etter land

Se mest populære reisemål

Flytilbud til hovedbyene i Guam

Andre destinasjoner i Guam

Levekostnader i Guam

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter)kr 30,00
Kaffe med melkkr 36,00
Måltid hos McDonald'skr 64,00
Vann (0,33 liter)kr 12,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskortkr 160,00
Enveisbillettkr 9,00
Startpris for taxi (vanlig sats)kr 1,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...)kr 640,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.)kr 451,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt)kr 19 997,00