Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Honiara

Billige flybilletter til Honiara. De beste restplass-tilbudene til Honiara.

Flyreiser til Honiara

Hvis du har litt tid til overs anbefaler vi at du bruker den til å lete etter den perfekte ferien for deg. Alt du trenger å gjøre er å søke på reisen, raffinere søket så det passer for deg, pakke bagasjen og reise til Honiara.

Hvis du ser etter en billig flybillett til Honiara? Ikke fortvil - er du fleksibel på datoene så sett filteret til de dagene du eventuelt kan reise på og reisen til Honiara som passer for deg vil dukke opp med en gang.

Bravofly’s søkemotor gjør det mulig å bestille lavprisreiser til Honiara på et øyeblikk. Fyll ut søket, og på bare et par sekunder vil du kunne se de billigste alternativene for din ferie.

Bravofly tilbyr er ikke bare flysøk- og bestillingstjenester, men gir deg også muligheten til å planlegge hele ferien rett fra PCen.

Bravofly gir deg muligheten til å finne billige reiser til Honiara hele året. Prøv å endre avreise- og ankomstdatoene for reisen til Honiara, du vil bli overrasket over hvor mange alternativer vi finner for deg.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Honiara

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter)kr 15,00
Kaffe med melkkr 29,00
Måltid hos McDonald'skr 86,00
TransportGjennomsnittspriser
Enveisbillettkr 3,00
Startpris for taxi (vanlig sats)kr 62,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...)kr 2,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt)kr 32,00

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Honiara

  • Fly Brisbane - Honiara

    Avreise den 19. desember 2017 og hjemreise den 27. desember 2017

    fra kr 4 314
    15d siden