Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Katmandu

Billige flybilletter til Katmandu. De beste restplass-tilbudene til Katmandu.

Flyreiser til Katmandu

Fly til Katmandu

Å bestille en reise med Bravofly er enkelt, praktisk og sikkert. Vår søkemotor vil hjelpe deg å bestille en reise til Katmandu - alt du trenger å gjøre er å pakke bagasjen selv.

Hva venter du på? Bestill din nest reise med Bravofly. Din lidenskap for å reise, sammen med vår erfaring som en leader innenfor turismebransjen online, utgjør et uslåelig team for å finne de billigste billettene.

Spar på reisen! Hvis du vil finne lavprisreiser til Katmandu, bruk Bravofly’s søkemotor for å finne og bestille de billigste billettene på under 5 minutter.

Hvis du har litt tid til overs anbefaler vi at du bruker den til å lete etter den perfekte ferien for deg. Alt du trenger å gjøre er å søke på reisen, raffinere søket så det passer for deg, pakke bagasjen og reise til Katmandu.

hvis du bare leter etter flyreiser til Katmandu, personliggjør søket ditt og lek med filtrene i vår søkemotor, det er designet for å møte dine behov - gjør det beste ut av det!

Se mest populære reisemål

Flyreiser til Katmandu i september

04.09.17 - 10.09.1711.09.17 - 17.09.1718.09.17 - 24.09.17
frakr 6 079
1d siden
frakr 7 064
11d siden
frakr 7 696
10d siden

Levekostnader i Katmandu

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Måltid hos McDonald'skr 1,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskortkr 1,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...)kr 3,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.)kr 3,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt)kr 20,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Katmandu

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Katmandu