Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Kirgisistan

Utover å kunne kjøpe flybilletter til Kirgisistan, kan du bruke Bravofly til å bestille leiebil, hotellrom og laste ned turistguider helt gratis. Bare en løsning for mange små problemer.

Bravofly er som et kompass som guider deg under jakten på den perfekte reisen til Kirgisistan. Med bare ett klikk kan du sortere resultatene og dermed gjøre det enkelt å finne det beste alternativet.

Fortsett å søke på Bravofly’s hjemmeside for å planlegge reisen så den passer dine behov i full sikkerhet. Hvis du bestiller med Bravofly, husk å spør om Bravofly’s forsikring - du vil da kunne reise helt avslappet.

Velkommen til Bravofly’s søkemotor for lavprisreiser, et kraftfullt verktøy som hjelper deg å finne alle lavprisflyene i og utenfor Europa.

Etter at du har trykket på søk, let gjennom reisetilbudene til Kirgisistan som vi har valgt for deg. Ha det gøy med å oppdage alle de beste tilbudene for reiser til Kirgisistan.


Flyvninger etter land

Se mest populære reisemål

Flytilbud til hovedbyene i Kirgisistan

Andre destinasjoner i Kirgisistan

  • Fly til Bishkek

    Avreise den 15. januar 2018 og hjemreise den 21. januar 2018

    fra kr 3 432
    33d siden

Levekostnader i Kirgisistan

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter)kr 7,00
Kaffe med melkkr 12,00
Måltid hos McDonald'skr 21,00
Vann (0,33 liter)kr 2,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskortkr 33,00
Enveisbillettkr 1,00
Startpris for taxi (vanlig sats)kr 6,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...)kr 324,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.)kr 332,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt)kr 1 725,00