Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Kongo

For å oppsummere: Hos Bravofly kan du finne lavprisfly, sammenligne mangfoldige reiser til Kongo, kjøpe billetter, laste ned smartphone app, laste ned reiseguider, og sist men ikke minst, spare store penger på ferien!

Velkommen til Bravofly, den beste søkemotoren for lavprisreiser på nettet. Let etter billige flybilletter til Kongo og bestill reisen uten en eneste bekymring.

For våre lateste brukere har vi allerede valgt ut noen av de beste tilbudene til Kongo Du finner dem ved å skrolle ned på denne siden. Velg den som passer deg best!

Å finne en reise til Kongo er såre enkelt: Fyll inn feltene i søkemotoren, start søket og velg reisen til Kongo som passer deg best.

Utover å kunne kjøpe flybilletter til Kongo, kan du bruke Bravofly til å bestille leiebil, hotellrom og laste ned turistguider helt gratis. Bare en løsning for mange små problemer.

Flyvninger etter land

Se mest populære reisemål

Flytilbud til hovedbyene i Kongo

Andre destinasjoner i Kongo

Levekostnader i Kongo

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter)kr 12,00
Kaffe med melkkr 47,00
Måltid hos McDonald'skr 106,00
Vann (0,33 liter)kr 8,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskortkr 681,00
Enveisbillettkr 4,00
Startpris for taxi (vanlig sats)kr 14,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...)kr 553,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.)kr 1 179,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt)kr 5 322,00