Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Okinawa

Billige flybilletter til Okinawa. De beste restplass-tilbudene til Okinawa.

Flyreiser til Okinawa

Fly til Okinawa

Vi i Bravofly synes at du som kunde fortjener å finne en billig reise til Okinawa som passer for deg. Vår jobb er å finne den billigste flybilletten på en sikker og enkel måte. Pakk bagasjen og reis til Okinawa, Bravofly tar seg av resten.

Hvis du leter etter de beste billettprisene for reiser til Okinawa er alt du trenger å gjøre å sammenligne prisene fra over 400 selskaper. Vi anbefaler at du bruker alle filtrene for å finne de beste tilbudene.

hvis du bare leter etter flyreiser til Okinawa, personliggjør søket ditt og lek med filtrene i vår søkemotor, det er designet for å møte dine behov - gjør det beste ut av det!

Bravofly tilbyr er ikke bare flysøk- og bestillingstjenester, men gir deg også muligheten til å planlegge hele ferien rett fra PCen.

Å lete etter en billig flybillett til Okinawa er veldig enkelt med Bravofly. Bare fyll inn feltene i søkemotoren og du vil med en gang bli tilbudt alle lavprisreisene til Okinawa.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Okinawa

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter)kr 16,00
Kaffe med melkkr 17,00
Måltid hos McDonald'skr 52,00
Vann (0,33 liter)kr 8,00
TransportGjennomsnittspriser
Enveisbillettkr 27,00
Startpris for taxi (vanlig sats)kr 39,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...)kr 231,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.)kr 501,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt)kr 15 363,00

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Okinawa