Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Omsk

Billige flybilletter til Omsk. De beste restplass-tilbudene til Omsk.

Flyreiser til Omsk

Med Bravofly kan du sammenligne billettpriser til Omsk fra over 400 av de største og mest kjente flyselskapene fra hele verden. Hvis du finner reisen som passer for deg kan du bestille den umiddelbart, men vær kjapp, det kan hende den blir solgt ut veldig snart!

Velg reisen til Omsk som best passer for deg ut fra de mange alternativene vår søkemotor tilbyr deg, så tar Bravofly seg av resten!

Bravofly’s søkemotor gjør det mulig å bestille lavprisreiser til Omsk på et øyeblikk. Fyll ut søket, og på bare et par sekunder vil du kunne se de billigste alternativene for din ferie.

Hvis du ikke har bestemt deg for når du skal reise til Omsk, let gjennom alle tilbudene Bravofly er et ledene selskap innenfor det Europeiske markede og har mangfoldige tilbud for reiser til Omsk og tilbyr en rekke fordeler for deg som reisende.

Hvis du ikke fant det du lette etter, prøv å se under reiser på Bravofly’s side. Det er sansynelig at en av våre medarbeidere allerede har tenkt ut den samme reisen.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Omsk

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter)kr 7,00
Kaffe med melkkr 16,00
Måltid hos McDonald'skr 49,00
Vann (0,33 liter)kr 4,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskortkr 209,00
Enveisbillettkr 3,00
Startpris for taxi (vanlig sats)kr 9,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...)kr 442,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.)kr 572,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt)kr 3 124,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Omsk

  • Fly Oslo - Omsk

    Avreise den 22. desember 2017 og hjemreise den 25. desember 2017

    fra kr 4 259
    15d siden

Andre flyselskap