Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Philadelphia

Billige flybilletter til Philadelphia. De beste restplass-tilbudene til Philadelphia.

Flyreiser til Philadelphia

Ser du etter lavprisreiser til Philadelphia? Prøv Bravofly’s søkemotor! Alle de beste tilbudene fra de største og billigste flyselskapene til Philadelphia med bare noen få klikk.

Gjør Bravofly til din reisepartner! Garantien fra den Europeiske lederen innenfor turismebransjen online er verd sin vekt i gull når du bestiller billetter online.

Med Bravofly kan du sammenligne billettpriser til Philadelphia fra over 400 av de største og mest kjente flyselskapene fra hele verden. Hvis du finner reisen som passer for deg kan du bestille den umiddelbart, men vær kjapp, det kan hende den blir solgt ut veldig snart!

Å bestille en reise med Bravofly er enkelt, praktisk og sikkert. Vår søkemotor vil hjelpe deg å bestille en reise til Philadelphia - alt du trenger å gjøre er å pakke bagasjen selv.

Leter du etter tilbud på reiser til Philadelphia men du har ikke satt datoen enna? Let gjennom resultatene og finn et supertilbud! En billig reise er alltid en god grunn til å ta seg litt fri.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Philadelphia

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter)kr 21,00
Kaffe med melkkr 31,00
Måltid hos McDonald'skr 50,00
Vann (0,33 liter)kr 12,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskortkr 792,00
Enveisbillettkr 21,00
Startpris for taxi (vanlig sats)kr 22,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...)kr 266,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.)kr 324,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt)kr 31 290,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Philadelphia

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Philadelphia