Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Pune

Billige flybilletter til Pune. De beste restplass-tilbudene til Pune.

Flyreiser til Pune

Å lete etter en billig flybillett til Pune er veldig enkelt med Bravofly. Bare fyll inn feltene i søkemotoren og du vil med en gang bli tilbudt alle lavprisreisene til Pune.

Å bestille en reise med Bravofly er enkelt, praktisk og sikkert. Vår søkemotor vil hjelpe deg å bestille en reise til Pune - alt du trenger å gjøre er å pakke bagasjen selv.

Leter du etter tilbud på reiser til Pune men du har ikke satt datoen enna? Let gjennom resultatene og finn et supertilbud! En billig reise er alltid en god grunn til å ta seg litt fri.

Hvis du ikke fant det du lette etter, prøv å se under reiser på Bravofly’s side. Det er sansynelig at en av våre medarbeidere allerede har tenkt ut den samme reisen.

Med Bravofly kan du sammenligne billettpriser til Pune fra over 400 av de største og mest kjente flyselskapene fra hele verden. Hvis du finner reisen som passer for deg kan du bestille den umiddelbart, men vær kjapp, det kan hende den blir solgt ut veldig snart!

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Pune

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter)kr 16,00
Kaffe med melkkr 13,00
Måltid hos McDonald'skr 26,00
Vann (0,33 liter)kr 2,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskortkr 132,00
Enveisbillettkr 3,00
Startpris for taxi (vanlig sats)kr 5,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...)kr 352,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.)kr 337,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt)kr 6 705,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Pune

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Pune

Andre flyselskap