Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til San Diego

Billige flybilletter til San Diego. De beste restplass-tilbudene til San Diego.

Flyreiser til San Diego

Hvis du leter etter de beste billettprisene for reiser til San Diego er alt du trenger å gjøre å sammenligne prisene fra over 400 selskaper. Vi anbefaler at du bruker alle filtrene for å finne de beste tilbudene.

Hvis du ikke har bestemt deg for når du skal reise til San Diego, let gjennom alle tilbudene Bravofly er et ledene selskap innenfor det Europeiske markede og har mangfoldige tilbud for reiser til San Diego og tilbyr en rekke fordeler for deg som reisende.

Spar på reisen! Hvis du vil finne lavprisreiser til San Diego, bruk Bravofly’s søkemotor for å finne og bestille de billigste billettene på under 5 minutter.

Hva venter du på? Bestill din nest reise med Bravofly. Din lidenskap for å reise, sammen med vår erfaring som en leader innenfor turismebransjen online, utgjør et uslåelig team for å finne de billigste billettene.

Hvis du ser etter en billig flybillett til San Diego? Ikke fortvil - er du fleksibel på datoene så sett filteret til de dagene du eventuelt kan reise på og reisen til San Diego som passer for deg vil dukke opp med en gang.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i San Diego

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter)kr 16,00
Kaffe med melkkr 33,00
Måltid hos McDonald'skr 60,00
Vann (0,33 liter)kr 12,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskortkr 617,00
Enveisbillettkr 21,00
Startpris for taxi (vanlig sats)kr 26,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...)kr 339,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.)kr 370,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt)kr 31 890,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til San Diego

Billige flyvninger fra utenfor Norge til San Diego