Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til San Jose

Billige flybilletter til San Jose. De beste restplass-tilbudene til San Jose.

Flyreiser til San Jose

Hvis du ikke fant det du lette etter, prøv å se under reiser på Bravofly’s side. Det er sansynelig at en av våre medarbeidere allerede har tenkt ut den samme reisen.

Når du bestiller en reise til San Jose med Bravofly’s søkemotor, vet du at du har å gjøre med et selskap som har over ti års erfaring innenfor bransjen. En som reiser mye vet at dette betyr en stor del.

Bravofly gir deg muligheten til å finne billige reiser til San Jose hele året. Prøv å endre avreise- og ankomstdatoene for reisen til San Jose, du vil bli overrasket over hvor mange alternativer vi finner for deg.

Ved å bruke vår søkemotor kan du spare store penger. Alt du trenger å gjøre er å sammenligne billettprisene til San Jose fra alle dine favorittselskaper og til og med se forskjellige alternativer fra det samme selskapet.

Bravofly’s søkemotor gjør det mulig å bestille lavprisreiser til San Jose på et øyeblikk. Fyll ut søket, og på bare et par sekunder vil du kunne se de billigste alternativene for din ferie.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i San Jose

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter)kr 22,00
Kaffe med melkkr 32,00
Måltid hos McDonald'skr 66,00
Vann (0,33 liter)kr 13,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskortkr 577,00
Enveisbillettkr 17,00
Startpris for taxi (vanlig sats)kr 33,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...)kr 320,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.)kr 441,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt)kr 49 786,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til San Jose

  • Fly Oslo - San Jose

    Avreise den 5. februar 2018 og hjemreise den 12. februar 2018

    fra kr 3 532
    22d siden