Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til San Salvador

Billige flybilletter til San Salvador. De beste restplass-tilbudene til San Salvador.

Flyreiser til San Salvador

Sammenlign prisene for reisen til San Salvador for alle flyselskapene til du finner den med laveste prisen. Vi vil hjelpe deg med å spare mest mulig på din neste reise.

Bravofly gir deg muligheten til å finne billige reiser til San Salvador hele året. Prøv å endre avreise- og ankomstdatoene for reisen til San Salvador, du vil bli overrasket over hvor mange alternativer vi finner for deg.

Bravofly tilbyr er ikke bare flysøk- og bestillingstjenester, men gir deg også muligheten til å planlegge hele ferien rett fra PCen.

Når du bestiller en reise til San Salvador med Bravofly’s søkemotor, vet du at du har å gjøre med et selskap som har over ti års erfaring innenfor bransjen. En som reiser mye vet at dette betyr en stor del.

Bravofly’s søkemotor gjør det mulig å bestille lavprisreiser til San Salvador på et øyeblikk. Fyll ut søket, og på bare et par sekunder vil du kunne se de billigste alternativene for din ferie.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i San Salvador

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter)kr 10,00
Kaffe med melkkr 22,00
Måltid hos McDonald'skr 51,00
Vann (0,33 liter)kr 4,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskortkr 213,00
Enveisbillettkr 2,00
Startpris for taxi (vanlig sats)kr 43,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...)kr 337,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.)kr 414,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt)kr 2 981,00

Billige flyvninger fra utenfor Norge til San Salvador