Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Siem Reap

Billige flybilletter til Siem Reap. De beste restplass-tilbudene til Siem Reap.

Flyreiser til Siem Reap

Fly til Siem Reap

Hva venter du på? Bestill din nest reise med Bravofly. Din lidenskap for å reise, sammen med vår erfaring som en leader innenfor turismebransjen online, utgjør et uslåelig team for å finne de billigste billettene.

Hvis du ikke har bestemt deg for når du skal reise til Siem Reap, let gjennom alle tilbudene Bravofly er et ledene selskap innenfor det Europeiske markede og har mangfoldige tilbud for reiser til Siem Reap og tilbyr en rekke fordeler for deg som reisende.

Spar på reisen! Hvis du vil finne lavprisreiser til Siem Reap, bruk Bravofly’s søkemotor for å finne og bestille de billigste billettene på under 5 minutter.

Hvis du leter etter de beste billettprisene for reiser til Siem Reap er alt du trenger å gjøre å sammenligne prisene fra over 400 selskaper. Vi anbefaler at du bruker alle filtrene for å finne de beste tilbudene.

Hvis du ser etter en billig flybillett til Siem Reap? Ikke fortvil - er du fleksibel på datoene så sett filteret til de dagene du eventuelt kan reise på og reisen til Siem Reap som passer for deg vil dukke opp med en gang.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Siem Reap

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter)kr 5,00
Kaffe med melkkr 21,00
Måltid hos McDonald'skr 34,00
Vann (0,33 liter)kr 5,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskortkr 215,00
Enveisbillettkr 13,00
Startpris for taxi (vanlig sats)kr 9,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...)kr 86,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.)kr 143,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt)kr 1 166,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Siem Reap

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Siem Reap