Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Southampton

Billige flybilletter til Southampton. De beste restplass-tilbudene til Southampton.

Flyreiser til Southampton

Fly til Southampton

Hvis du ikke fant det du lette etter, prøv å se under reiser på Bravofly’s side. Det er sansynelig at en av våre medarbeidere allerede har tenkt ut den samme reisen.

Leter du etter tilbud på reiser til Southampton men du har ikke satt datoen enna? Let gjennom resultatene og finn et supertilbud! En billig reise er alltid en god grunn til å ta seg litt fri.

Å bestille en reise med Bravofly er enkelt, praktisk og sikkert. Vår søkemotor vil hjelpe deg å bestille en reise til Southampton - alt du trenger å gjøre er å pakke bagasjen selv.

Å lete etter en billig flybillett til Southampton er veldig enkelt med Bravofly. Bare fyll inn feltene i søkemotoren og du vil med en gang bli tilbudt alle lavprisreisene til Southampton.

Med Bravofly kan du sammenligne billettpriser til Southampton fra over 400 av de største og mest kjente flyselskapene fra hele verden. Hvis du finner reisen som passer for deg kan du bestille den umiddelbart, men vær kjapp, det kan hende den blir solgt ut veldig snart!

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Southampton

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter)kr 17,00
Kaffe med melkkr 28,00
Måltid hos McDonald'skr 54,00
Vann (0,33 liter)kr 9,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskortkr 544,00
Enveisbillettkr 27,00
Startpris for taxi (vanlig sats)kr 28,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...)kr 241,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.)kr 508,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt)kr 18 931,00

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Southampton