Fly til Algeria

Oppdateringer i forbindelse med Covid-19 - Informasjon om tilbakebetaling og avbestillinger. Endre bestillingen din på Min Bravofly. Les mer om de nyeste reiserestriksjonene.

Vi håper at du fant flybillettene til Algeria kjapt og enkelt. Bli hos Bravofly en liten stund til og last ned gratisappen for smartphones og en av våre reiseguider - de er begge veldig nyttige reiseverktøy og er helt kostnadsfrie.

Etter at du har trykket på søk, let gjennom reisetilbudene til Algeria som vi har valgt for deg. Ha det gøy med å oppdage alle de beste tilbudene for reiser til Algeria.

Hvis du ikke kan finne en reise til Algeria som passer for deg, bruk filtrene du finner til venstre på siden for utelukkende å se flyene du er interessert i.

Velkommen til Bravofly, den beste søkemotoren for lavprisreiser på nettet. Let etter billige flybilletter til Algeria og bestill reisen uten en eneste bekymring.

For å oppsummere: Hos Bravofly kan du finne lavprisfly, sammenligne mangfoldige reiser til Algeria, kjøpe billetter, laste ned smartphone app, laste ned reiseguider, og sist men ikke minst, spare store penger på ferien!


Flyvninger etter land

Flytilbud til hovedbyene i Algeria

Andre destinasjoner i Algeria

Levekostnader i Algeria

Mat og drikke Gjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) 12,00 NOK
Kaffe med melk 5,00 NOK
Måltid hos McDonald's 30,00 NOK
Vann (0,33 liter) 2,00 NOK
Transport Gjennomsnittspriser
Månedskort 90,00 NOK
Enveisbillett 2,00 NOK
Startpris for taxi (vanlig sats) 3,00 NOK
Klær Gjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) 387,00 NOK
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) 322,00 NOK
Lønninger Gjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) 2 518,00 NOK