Fly fra Athen til Khios

Oppdateringer i forbindelse med Covid-19 - Informasjon om tilbakebetaling og avbestillinger. Endre bestillingen din på Min Bravofly. Les mer om de nyeste reiserestriksjonene.
Billige flybilletter fra Athen til Khios. De beste tilbudene på flybilletter fra Athen til Khios.

Athen til Khios, flyinformasjon

Pris på tur/retur-billett

tor. 10 feb. - fre. 11 feb.

fra

505 NOK

Pris på enveisbillett

fra 344 NOK

Flyvninger fra

Flyvninger til

  • Khios

Flyselskaper som flyr til dette bestemmelsesstedet

Aegean Airlines

Fra flyplass Khios til bysentrum

3.42 km

Flyavstand

214.81 km

Flyreise fra Athen til Khios

Når du bestiller flybilletter med Bravofly vil du bli tilbudt vår reiseforsikring i samarbeid med vår partner EuroAssistance.

Hvis du ikke er sikker ennå på hvor du vil reise på ferie, prøv å la deg inspirere av flytilbudene til Khios fra Athen. Hvis du heller ikke har satt dato enna vil resultatene hjelpe deg å velge.

Vil du ha en bil som venter på deg når du ankommer Khios og et hotellrom i Khios sentrum? Du kan bestille alt dette i tillegg til flyreisen fra Athen til Khios kjapt og enkelt hos Bravofly.

Hvis du reiser mye og trenger et praktisk og pålitelig redskap med deg på reisen, last ned Bravofly’s Smartphone app - den vil komme godt til nytte.

Hei og velkommen til den beste søkemotoren på nettet for lavprisreiser. Hvis du leter etter lavprisreiser fra Athen til Khios så trenger du bare fylle ut feltene i søkemotoren og du vil være ute å fly på null komma niks.


Kanskje du er interessert i Fly til Athen eller søk Billige flyvninger fra Khios til Athen Nå har du sjansen!


Billige flyvninger fra nordiske byer til Khios

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Khios