Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Bahrain

Hvis du vil utforske nye muligheter, ta en titt på tilbudene til Bahrain som vi har valgt ut ved å utvide søkekriteriene du har satt.

Å finne en reise til Bahrain er såre enkelt: Fyll inn feltene i søkemotoren, start søket og velg reisen til Bahrain som passer deg best.

Vi håper at du fant flybillettene til Bahrain kjapt og enkelt. Bli hos Bravofly en liten stund til og last ned gratisappen for smartphones og en av våre reiseguider - de er begge veldig nyttige reiseverktøy og er helt kostnadsfrie.

Bravofly er den ledende søkemotoren for lavprisreiser og bruker den nyeste teknologien for å finne de beste tilbudene. Søk etter ditt lavprisfly til Bahrain, du vil bli overrasket over hvor mange muligheter som finnes.

For å oppsummere: Hos Bravofly kan du finne lavprisfly, sammenligne mangfoldige reiser til Bahrain, kjøpe billetter, laste ned smartphone app, laste ned reiseguider, og sist men ikke minst, spare store penger på ferien!


Flyvninger etter land

Se mest populære reisemål

Flytilbud til hovedbyene i Bahrain

Andre destinasjoner i Bahrain

Levekostnader i Bahrain

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 30,00
Kaffe med melk kr 38,00
Måltid hos McDonald's kr 49,00
Vann (0,33 liter) kr 2,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 312,00
Enveisbillett kr 7,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 45,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 410,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 381,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 11 912,00