Fly fra Bangkok til Ho Chi Minh City

Billige flybilletter fra Bangkok til Ho Chi Minh City. De beste tilbudene på flybilletter fra Bangkok til Ho Chi Minh City.

Bangkok til Ho Chi Minh City, flyinformasjon

Pris på tur/retur-billett

ons. 10 jan. - man. 15 jan.

fra

1 695 NOK

Pris på enveisbillett

fra 1 695 NOK

Flyvninger fra

Flyvninger til

  • Ho Chi Minh City

Flyselskaper som flyr til dette bestemmelsesstedet

Turkish Airlines, Thai AirAsia, Thai Airways International

Fra flyplass Ho Chi Minh City til bysentrum

7.57 km

Flyavstand

747.08 km

Flyreise fra Bangkok til Ho Chi Minh City

Fly til Bangkok - Ho Chi Minh City

Reiser du mye? Bravofly har som ønske å være din personlige assistent for å hjelpe deg å finne fly, hotell og leiebil i Ho Chi Minh City og reisten av verden.

Alle flyreiser som bestilles med Bravofly har vår reiseforsikring som vi har arrangert gratis for deg i samarbeid med EuroAssistance, et forsikringsselskap spesialisert i turismebransjen.

Hvis du ikke har satt en fast dato, ta en titt på våre spesialtilbud for denne måneden. Prisene for reiser fra Bangkok til Ho Chi Minh City er veldig gunstige på denne tiden av året.

Velkommen til Bravofly’s nettside! Hvis du befinner deg her, er det fordi du leter etter en billig billett fra Bangkok til Ho Chi Minh City. Fyll ut feltene i søkemotoren og trykk på søk, vi vet vi har reisen du leter etter.

Når du har funnet reisen fra Bangkok til Ho Chi Minh City som passer for deg kan du planlegge reisen på akkurat den måten du vil. Hos Bravofly kan du bestille hotellrom, leiebil og turistguider for Ho Chi Minh City i tillegg til reisen Bangkok-Ho Chi Minh City.


Kanskje du er interessert i Fly til Bangkok eller søk Billige flyvninger fra Ho Chi Minh City til Bangkok Nå har du sjansen!


Billige flyvninger fra nordiske byer til Ho Chi Minh City

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Ho Chi Minh City

Andre flyselskap