Fly fra Barcelona til Bukarest

Billige flybilletter fra Barcelona til Bukarest. De beste tilbudene på flybilletter fra Barcelona til Bukarest.

Barcelona til Bukarest, flyinformasjon

Pris på tur/retur-billett

fre. 15 mar. - søn. 17 mar.

fra

2 042 NOK

Pris på enveisbillett

fra 2 042 NOK

Flyvninger fra

  • Barcelona

Flyvninger til

Flyselskaper som flyr til dette bestemmelsesstedet

Wizzair, Blue Air

Fra flyplass Bukarest Otopeni International til bysentrum

14.93 km

Flyavstand

1971.44 km

Flyreise fra Barcelona til Bukarest

Fly til Barcelona - Bukarest

Hvis du ikke er sikker ennå på hvor du vil reise på ferie, prøv å la deg inspirere av flytilbudene til Bukarest fra Barcelona. Hvis du heller ikke har satt dato enna vil resultatene hjelpe deg å velge.

Hvis du leter etter lavprisreiser fra Barcelona til Bukarest så er du på det rette stedet. Bravofly finner deg de billigste reisene fra Barcelona til Bukarest hos alle de største lavprisselskapene i Europa.

Når du bestiller flybilletter med Bravofly vil du bli tilbudt vår reiseforsikring i samarbeid med vår partner EuroAssistance.

Reiser du mye? Bravofly har som ønske å være din personlige assistent for å hjelpe deg å finne fly, hotell og leiebil i Bukarest og reisten av verden.

Vil du ha en bil som venter på deg når du ankommer Bukarest og et hotellrom i Bukarest sentrum? Du kan bestille alt dette i tillegg til flyreisen fra Barcelona til Bukarest kjapt og enkelt hos Bravofly.


Kanskje du er interessert i Fly til Barcelona eller søk Billige flyvninger fra Bukarest til Barcelona Nå har du sjansen!


Billige flyvninger fra nordiske byer til Bukarest