Fly fra Bergen til Bodø

Billige flybilletter fra Bergen til Bodø. De beste tilbudene på flybilletter fra Bergen til Bodø.

Bergen til Bodø, flyinformasjon

Pris på tur/retur-billett

tor. 28 des. - lør. 30 des.

fra

4 937 NOK

Pris på enveisbillett

fra 4 937 NOK

Flyvninger fra

  • Bergen

Flyvninger til

  • Bodo

Flyselskaper som flyr til dette bestemmelsesstedet

Wideroe

Fra flyplass Bodo til bysentrum

2.03 km

Flyavstand

884.15 km

Flyreise fra Bergen til Bodø

Fly til Bergen - Bodø

Etter at du har funnet det beste tilbudet for reisen fra Bergen til Bodø sjekk ut de andre tjenesten Bravofly har å tilby. For i tillegg til å bestill reisen Bergen-Bodø, kan du også bestlle en leiebil i Bodø og om du vil overnatte i Bodø gir Bravofly deg muligheten til kjapt og enkelt finne et hotell.

Bravofly ønsker å være din personlige assistent når du bestiller dine reiser. Prøv derfor å laste ned vår Smartphone App og du vil med en gang ha Bravofly’s kraftige søkemotor i hendene hvor enn du måtte befinne deg.

Hvis du ikke har satt en fast dato, ta en titt på våre spesialtilbud for denne måneden. Prisene for reiser fra Bergen til Bodø er veldig gunstige på denne tiden av året.

Alle flyreiser som bestilles med Bravofly har vår reiseforsikring som vi har arrangert gratis for deg i samarbeid med EuroAssistance, et forsikringsselskap spesialisert i turismebransjen.

Bravofly’s søkemotor finner de billigste flyreisene fra Bergen til Bodø med bare noen få klikk. Hvis du vil bestille en reise fra Bergen til Bodø, sett maksimalpris og avreise- og ankomstdatoene så tar Bravofly seg av resten.


Kanskje du er interessert i Fly til Bergen eller søk Billige flyvninger fra Bodø til Bergen Nå har du sjansen!


Billige flyvninger fra utenfor Norge til Bodø