Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Bloemfontein

Billige flybilletter til Bloemfontein. De beste restplass-tilbudene til Bloemfontein.

Flyreiser til Bloemfontein

Fly til Bloemfontein

Når du bestiller en reise til Bloemfontein med Bravofly’s søkemotor, vet du at du har å gjøre med et selskap som har over ti års erfaring innenfor bransjen. En som reiser mye vet at dette betyr en stor del.

Ser du etter lavprisreiser til Bloemfontein? Prøv Bravofly’s søkemotor! Alle de beste tilbudene fra de største og billigste flyselskapene til Bloemfontein med bare noen få klikk.

Hva venter du på? Bestill din nest reise med Bravofly. Din lidenskap for å reise, sammen med vår erfaring som en leader innenfor turismebransjen online, utgjør et uslåelig team for å finne de billigste billettene.

Ved å bruke vår søkemotor kan du spare store penger. Alt du trenger å gjøre er å sammenligne billettprisene til Bloemfontein fra alle dine favorittselskaper og til og med se forskjellige alternativer fra det samme selskapet.

Når du leter gjennom tilbudene for reiser til Bloemfontein prøv å følg instinktet. Forandrer du på filtrene, forandrer du også på tilbudene til Bloemfontein, en dag kan gjøre en stor forskjell - stol på ekspertene.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Bloemfontein

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 9,00
Kaffe med melk kr 14,00
Måltid hos McDonald's kr 31,00
Vann (0,33 liter) kr 6,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 314,00
Enveisbillett kr 6,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 6,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 246,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 431,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 5 955,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Bloemfontein

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Bloemfontein