Fly til Bolivia

Oppdateringer i forbindelse med Covid-19 - Informasjon om tilbakebetaling og avbestillinger. Endre bestillingen din på Min Bravofly. Les mer om de nyeste reiserestriksjonene.

Vi har laget en liste over spesialtilbud til Bolivia hvor vi er sikre på at du finner reisen som passer deg best. Hvis ikke, start et nytt søk.

Bravofly er den ledende søkemotoren for lavprisreiser og bruker den nyeste teknologien for å finne de beste tilbudene. Søk etter ditt lavprisfly til Bolivia, du vil bli overrasket over hvor mange muligheter som finnes.

Etter at du har kjøpt flybillettene til Bolivia, last ned Bravofly’s smartphone app så du kan finne de beste lavprisreisene hvor enn du måtte befinne deg.

Å finne en reise som passer for deg er enkelt: Etter at du har utfylt feltene i søkemotoren, start søket, og Bravofly vil finne reisen som best passer for deg.

Hvis du elsker å reise, meld deg på vårt nyhetsbrev så du kan hold deg oppdatert på de beste tilbudskampanjene på markedet. Vi synes at en lave billettpriser alltid er en god unskyldning til å ta seg en ferie.


Flyvninger etter land

Flytilbud til hovedbyene i Bolivia

Andre destinasjoner i Bolivia

Levekostnader i Bolivia

Mat og drikke Gjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) 16,00 NOK
Kaffe med melk 21,00 NOK
Måltid hos McDonald's 49,00 NOK
Vann (0,33 liter) 6,00 NOK
Transport Gjennomsnittspriser
Månedskort 313,00 NOK
Enveisbillett 3,00 NOK
Startpris for taxi (vanlig sats) 13,00 NOK
Klær Gjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) 379,00 NOK
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) 459,00 NOK
Lønninger Gjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) 4 283,00 NOK