Fly fra Bologna til Addis Abeba

Billige flybilletter fra Bologna til Addis Abeba. De beste tilbudene på flybilletter fra Bologna til Addis Abeba.

Bologna til Addis Abeba, flyinformasjon

Pris på tur/retur-billett

ons. 22 mar. - ons. 29 mar.

fra

9 230 NOK

Pris på enveisbillett

fra 9 230 NOK

Flyvninger fra

  • Bologna

Flyvninger til

  • Addis Abeba

Flyselskaper som flyr til dette bestemmelsesstedet

-

Fra flyplass Addis Abeba til bysentrum

8.1 km

Flyavstand

4744.66 km

Flyreise fra Bologna til Addis Abeba

Fly til Bologna - Addis Abeba

Bravofly ønsker å være din personlige assistent når du bestiller dine reiser. Prøv derfor å laste ned vår Smartphone App og du vil med en gang ha Bravofly’s kraftige søkemotor i hendene hvor enn du måtte befinne deg.

Hvis du ikke har satt en fast dato, ta en titt på våre spesialtilbud for denne måneden. Prisene for reiser fra Bologna til Addis Abeba er veldig gunstige på denne tiden av året.

Alle flyreiser som bestilles med Bravofly har vår reiseforsikring som vi har arrangert gratis for deg i samarbeid med EuroAssistance, et forsikringsselskap spesialisert i turismebransjen.

Bravofly’s søkemotor finner de billigste flyreisene fra Bologna til Addis Abeba med bare noen få klikk. Hvis du vil bestille en reise fra Bologna til Addis Abeba, sett maksimalpris og avreise- og ankomstdatoene så tar Bravofly seg av resten.

Etter at du har funnet det beste tilbudet for reisen fra Bologna til Addis Abeba sjekk ut de andre tjenesten Bravofly har å tilby. For i tillegg til å bestill reisen Bologna-Addis Abeba, kan du også bestlle en leiebil i Addis Abeba og om du vil overnatte i Addis Abeba gir Bravofly deg muligheten til kjapt og enkelt finne et hotell.


Kanskje du er interessert i Fly til Bologna Nå har du sjansen!


Billige flyvninger fra nordiske byer til Addis Abeba

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Addis Abeba