Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Bosnia og Herzegovina

For å oppsummere: Hos Bravofly kan du finne lavprisfly, sammenligne mangfoldige reiser til Bosnia og Herzegovina, kjøpe billetter, laste ned smartphone app, laste ned reiseguider, og sist men ikke minst, spare store penger på ferien!

Hvis du kjapt fant flybillettene til Bosnia og Herzegovina på vår Bravofly’s hjemmeside, bli der en liten stund til og last ned vår smartphone app. Gratisversjonen har all kraften søkemotoren på hjemmesiden har.

Bravofly er den ledende søkemotoren for lavprisreiser og bruker den nyeste teknologien for å finne de beste tilbudene. Søk etter ditt lavprisfly til Bosnia og Herzegovina, du vil bli overrasket over hvor mange muligheter som finnes.

Bravofly er som et kompass som guider deg under jakten på den perfekte reisen til Bosnia og Herzegovina. Med bare ett klikk kan du sortere resultatene og dermed gjøre det enkelt å finne det beste alternativet.

Etter at du har trykket på søk, let gjennom reisetilbudene til Bosnia og Herzegovina som vi har valgt for deg. Ha det gøy med å oppdage alle de beste tilbudene for reiser til Bosnia og Herzegovina.


Flyvninger etter land

Se mest populære reisemål

Flytilbud til hovedbyene i Bosnia og Herzegovina

Andre destinasjoner i Bosnia og Herzegovina

Levekostnader i Bosnia og Herzegovina

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 6,00
Kaffe med melk kr 9,00
Måltid hos McDonald's kr 38,00
Vann (0,33 liter) kr 6,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 250,00
Enveisbillett kr 8,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 10,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 295,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 506,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 4 054,00