Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Tsjeljabinsk

Billige flybilletter til Tsjeljabinsk. De beste restplass-tilbudene til Tsjeljabinsk.

Flyreiser til Tsjeljabinsk

Bravofly tilbyr er ikke bare flysøk- og bestillingstjenester, men gir deg også muligheten til å planlegge hele ferien rett fra PCen.

Bravofly gir deg muligheten til å finne billige reiser til Tsjeljabinsk hele året. Prøv å endre avreise- og ankomstdatoene for reisen til Tsjeljabinsk, du vil bli overrasket over hvor mange alternativer vi finner for deg.

Å bestille en reise med Bravofly er enkelt, praktisk og sikkert. Vår søkemotor vil hjelpe deg å bestille en reise til Tsjeljabinsk - alt du trenger å gjøre er å pakke bagasjen selv.

Sammenlign prisene for reisen til Tsjeljabinsk for alle flyselskapene til du finner den med laveste prisen. Vi vil hjelpe deg med å spare mest mulig på din neste reise.

Å lete etter en billig flybillett til Tsjeljabinsk er veldig enkelt med Bravofly. Bare fyll inn feltene i søkemotoren og du vil med en gang bli tilbudt alle lavprisreisene til Tsjeljabinsk.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Tsjeljabinsk

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 9,00
Kaffe med melk kr 16,00
Måltid hos McDonald's kr 51,00
Vann (0,33 liter) kr 4,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 85,00
Enveisbillett kr 3,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 10,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 449,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 551,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 3 991,00

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Tsjeljabinsk

Andre flyselskap