Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Ring for å bestille

Nasjonal fasttelefon, kostnaden er avhenger av operatøren.

Fly til Chengdu

Billige flybilletter til Chengdu. De beste restplass-tilbudene til Chengdu.

Flyreiser til Chengdu

Gjør Bravofly til din reisepartner! Garantien fra den Europeiske lederen innenfor turismebransjen online er verd sin vekt i gull når du bestiller billetter online.

Hvis du ser etter en billig flybillett til Chengdu? Ikke fortvil - er du fleksibel på datoene så sett filteret til de dagene du eventuelt kan reise på og reisen til Chengdu som passer for deg vil dukke opp med en gang.

Ved å bruke vår søkemotor kan du spare store penger. Alt du trenger å gjøre er å sammenligne billettprisene til Chengdu fra alle dine favorittselskaper og til og med se forskjellige alternativer fra det samme selskapet.

Bravofly gir deg muligheten til å finne billige reiser til Chengdu hele året. Prøv å endre avreise- og ankomstdatoene for reisen til Chengdu, du vil bli overrasket over hvor mange alternativer vi finner for deg.

Bravofly’s søkemotor gjør det mulig å bestille lavprisreiser til Chengdu på et øyeblikk. Fyll ut søket, og på bare et par sekunder vil du kunne se de billigste alternativene for din ferie.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Chengdu

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 6,00
Kaffe med melk kr 32,00
Måltid hos McDonald's kr 37,00
Vann (0,33 liter) kr 2,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 123,00
Enveisbillett kr 3,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 10,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 365,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 530,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 6 515,00

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Chengdu