Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Chennai

Billige flybilletter til Chennai. De beste restplass-tilbudene til Chennai.

Flyreiser til Chennai

Fly til Chennai

Hvis du ikke har bestemt deg for når du skal reise til Chennai, let gjennom alle tilbudene Bravofly er et ledene selskap innenfor det Europeiske markede og har mangfoldige tilbud for reiser til Chennai og tilbyr en rekke fordeler for deg som reisende.

Spar på reisen! Hvis du vil finne lavprisreiser til Chennai, bruk Bravofly’s søkemotor for å finne og bestille de billigste billettene på under 5 minutter.

Hvis du ikke fant det du lette etter, prøv å se under reiser på Bravofly’s side. Det er sansynelig at en av våre medarbeidere allerede har tenkt ut den samme reisen.

Å bestille en reise med Bravofly er enkelt, praktisk og sikkert. Vår søkemotor vil hjelpe deg å bestille en reise til Chennai - alt du trenger å gjøre er å pakke bagasjen selv.

Med Bravofly kan du sammenligne billettpriser til Chennai fra over 400 av de største og mest kjente flyselskapene fra hele verden. Hvis du finner reisen som passer for deg kan du bestille den umiddelbart, men vær kjapp, det kan hende den blir solgt ut veldig snart!

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Chennai

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 15,00
Kaffe med melk kr 14,00
Måltid hos McDonald's kr 36,00
Vann (0,33 liter) kr 2,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 129,00
Enveisbillett kr 2,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 11,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 307,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 287,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 4 517,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Chennai

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Chennai