Søk

Fly fra Chiang Mai til Phuket

Billige flybilletter fra Chiang Mai til Phuket. De beste tilbudene på flybilletter fra Chiang Mai til Phuket.

Chiang Mai til Phuket, flyinformasjon

Pris på tur/retur-billett

ons. 15 mar. - lør. 18 mar.

fra

785 NOK

Pris på enveisbillett

fra 785 NOK

Flyvninger fra

  • Chiang Mai

Flyvninger til

  • Phuket

Flyselskaper som flyr til dette bestemmelsesstedet

Thai AirAsia, Bangkok Airways

Fra flyplass Phuket til bysentrum

26.18 km

Flyavstand

1214.78 km

Flyreise fra Chiang Mai til Phuket

Fly til Chiang Mai - Phuket

Bravofly ønsker å være din personlige assistent når du bestiller dine reiser. Prøv derfor å laste ned vår Smartphone App og du vil med en gang ha Bravofly’s kraftige søkemotor i hendene hvor enn du måtte befinne deg.

Hvis du ikke er sikker ennå på hvor du vil reise på ferie, prøv å la deg inspirere av flytilbudene til Phuket fra Chiang Mai. Hvis du heller ikke har satt dato enna vil resultatene hjelpe deg å velge.

Hvis du bestiller airline tickets med Bravofly vil du bli tilbudt vår reiseforsikring gratis. Dette er perfekt for deg som liker å dra på ferie og slappe av uten en eneste bekymring.

Etter at du har funnet det beste tilbudet for reisen Chiang Mai-Phuket, planlegg resten av ferien din. Hos Bravofly kan du bestille leiebil, hotellrom i Phuket og turistguide Phuket for å finne ut av hva some er verdt å se der du skal.

Hei og velkommen til Bravofly’s søkemotor for lavprisreiser! Hvis du befinner deg her er det fordi du leter etter en lavprisreise fra Chiang Mai til Phuket. Har du ikke funnet det billigste alternativet fra Chiang Mai til Phuket ennå er det fordi du har brukt en annen side.


Kanskje du er interessert i Fly til Chiang Mai eller søk Billige flyvninger fra Phuket til Chiang Mai Nå har du sjansen!


Billige flyvninger fra nordiske byer til Phuket

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Phuket