Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Cincinnati

Billige flybilletter til Cincinnati. De beste restplass-tilbudene til Cincinnati.

Flyreiser til Cincinnati

Bravofly tilbyr er ikke bare flysøk- og bestillingstjenester, men gir deg også muligheten til å planlegge hele ferien rett fra PCen.

Hvis du leter etter de beste billettprisene for reiser til Cincinnati er alt du trenger å gjøre å sammenligne prisene fra over 400 selskaper. Vi anbefaler at du bruker alle filtrene for å finne de beste tilbudene.

Endelig! Du kan nå søke på alle lavprisreiser med Bravofly’s søkemaskin. Bestill lavprisbilletter til Cincinnati med bare noen få klikk.

Når du bestiller en reise til Cincinnati med Bravofly’s søkemotor, vet du at du har å gjøre med et selskap som har over ti års erfaring innenfor bransjen. En som reiser mye vet at dette betyr en stor del.

hvis du bare leter etter flyreiser til Cincinnati, personliggjør søket ditt og lek med filtrene i vår søkemotor, det er designet for å møte dine behov - gjør det beste ut av det!

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Cincinnati

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 8,00
Kaffe med melk kr 33,00
Måltid hos McDonald's kr 58,00
Vann (0,33 liter) kr 10,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 995,00
Enveisbillett kr 15,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 40,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 264,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 353,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 24 299,00