Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Durban

Billige flybilletter til Durban. De beste restplass-tilbudene til Durban.

Flyreiser til Durban

Fly til Durban

Hvis du ser etter en billig flybillett til Durban? Ikke fortvil - er du fleksibel på datoene så sett filteret til de dagene du eventuelt kan reise på og reisen til Durban som passer for deg vil dukke opp med en gang.

Leter du etter tilbud på reiser til Durban men du har ikke satt datoen enna? Let gjennom resultatene og finn et supertilbud! En billig reise er alltid en god grunn til å ta seg litt fri.

Hvis du har litt tid til overs anbefaler vi at du bruker den til å lete etter den perfekte ferien for deg. Alt du trenger å gjøre er å søke på reisen, raffinere søket så det passer for deg, pakke bagasjen og reise til Durban.

Bravofly’s søkemotor gjør det mulig å bestille lavprisreiser til Durban på et øyeblikk. Fyll ut søket, og på bare et par sekunder vil du kunne se de billigste alternativene for din ferie.

Hva venter du på? Bestill din nest reise med Bravofly. Din lidenskap for å reise, sammen med vår erfaring som en leader innenfor turismebransjen online, utgjør et uslåelig team for å finne de billigste billettene.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Durban

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 11,00
Kaffe med melk kr 15,00
Måltid hos McDonald's kr 34,00
Vann (0,33 liter) kr 6,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 270,00
Enveisbillett kr 6,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 11,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 286,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 402,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 9 452,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Durban

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Durban