Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Meny
Mine reiserTrenger du hjelp?Ring for å bestille004721937164Nasjonal fasttelefon, kostnaden er avhenger av operatøren.

Ring for å bestille

Nasjonal fasttelefon, kostnaden er avhenger av operatøren.

Fly til Eilat

Billige flybilletter til Eilat. De beste restplass-tilbudene til Eilat.

Flyreiser til Eilat

Hvis du ser etter en billig flybillett til Eilat? Ikke fortvil - er du fleksibel på datoene så sett filteret til de dagene du eventuelt kan reise på og reisen til Eilat som passer for deg vil dukke opp med en gang.

Hvis du ikke har bestemt deg for når du skal reise til Eilat, let gjennom alle tilbudene Bravofly er et ledene selskap innenfor det Europeiske markede og har mangfoldige tilbud for reiser til Eilat og tilbyr en rekke fordeler for deg som reisende.

Hva venter du på? Bestill din nest reise med Bravofly. Din lidenskap for å reise, sammen med vår erfaring som en leader innenfor turismebransjen online, utgjør et uslåelig team for å finne de billigste billettene.

Ved å bruke vår søkemotor kan du spare store penger. Alt du trenger å gjøre er å sammenligne billettprisene til Eilat fra alle dine favorittselskaper og til og med se forskjellige alternativer fra det samme selskapet.

Bravofly’s søkemotor gjør det mulig å bestille lavprisreiser til Eilat på et øyeblikk. Fyll ut søket, og på bare et par sekunder vil du kunne se de billigste alternativene for din ferie.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Eilat

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 18,00
Kaffe med melk kr 27,00
Måltid hos McDonald's kr 106,00
Vann (0,33 liter) kr 17,00
TransportGjennomsnittspriser
Enveisbillett kr 9,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 27,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 504,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 614,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 12 324,00

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Eilat