Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Ring for å bestille

Nasjonal fasttelefon, kostnaden er avhenger av operatøren

Fly til Florianopolis

Billige flybilletter til Florianopolis. De beste restplass-tilbudene til Florianopolis.

Flyreiser til Florianopolis

Ved å bruke vår søkemotor kan du spare store penger. Alt du trenger å gjøre er å sammenligne billettprisene til Florianopolis fra alle dine favorittselskaper og til og med se forskjellige alternativer fra det samme selskapet.

Bravofly’s søkemotor gjør det mulig å bestille lavprisreiser til Florianopolis på et øyeblikk. Fyll ut søket, og på bare et par sekunder vil du kunne se de billigste alternativene for din ferie.

Hvis du ikke fant det du lette etter, prøv å se under reiser på Bravofly’s side. Det er sansynelig at en av våre medarbeidere allerede har tenkt ut den samme reisen.

Hvis du ikke har bestemt deg for når du skal reise til Florianopolis, let gjennom alle tilbudene Bravofly er et ledene selskap innenfor det Europeiske markede og har mangfoldige tilbud for reiser til Florianopolis og tilbyr en rekke fordeler for deg som reisende.

Vi i Bravofly synes at du som kunde fortjener å finne en billig reise til Florianopolis som passer for deg. Vår jobb er å finne den billigste flybilletten på en sikker og enkel måte. Pakk bagasjen og reis til Florianopolis, Bravofly tar seg av resten.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Florianopolis

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 12,00
Kaffe med melk kr 15,00
Måltid hos McDonald's kr 61,00
Vann (0,33 liter) kr 7,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 409,00
Enveisbillett kr 10,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 11,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 448,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 533,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 4 246,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Florianopolis

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Florianopolis