Søk

Air Berlin - billige flybilletter

Billige flybilletter med Air Berlin, billige flyreiser med Air Berlin til alle destinasjoner fra Oslo, Bergen, Trondheim og fra hvor som helst i verden.

Air Berlin flybilletter

Air Berlin ble etablert i 1978, hvorden første flyturen gikk fra flyplassen Berlin-Tegel til Palma deMallorca året etter. Flyselskapet ble grunnlagt av den amerikanskepiloten Kim Lundgren. I 1991 hadde Air Berlin 150 ansatte og fraktetpassasjerer til sydlige strøk via tyske turoperatører med sine tofly. I dag operer Air Berlin med opptil 800 avganger daglig. De sisteårene har Air Berlin opplevd en internasjonal ekspansjon. I 2011inngikk flyselskapet et strategisk partnerskap med Etihad Airways, oghar siden 2012 vært medlem av den globale flyselskapsalliansenOneWorld. Dette har naturlig nok ført til at kunder med AirBerlin billige flybilletter kan dra nytte av etglobalt rutenettverk. Air Berlin er ikke lengre kun Tysklands neststørste flyselskap, men har posisjonert seg som en sterk spiller iden internasjonale luftfartsindustrien.

Flyselskapets forretningsmodell

Med sterk vekst de siste årene, kanAir Berlin stolt kalle seg Europas sjette største flyselskap, somhar som mål å styrke sin portefølje på tvers av alleforretningssegmenter, utnytte vekstmuligheter og arbeide for øktproduktivitet. Air Berlin har strategisk opparbeidet seg en profilsom et globalt flyselskap ved å intensivere langdistanseruter, leggetil nye turistmål i ruteplanen og utvide tilbudet fra de tyskeflyplassene i Berlin og Düsseldorf. Eksempelvis kan passasjerer medAir Berlin flybilletter reise direktetil storbyer som Chicago, New York og Miami i USA. På den andresiden av jordkloden, kompletterer Air Berlin og Etihad Airwayshverandre på en fullkommen måte ved tilby videreforbindelser tilAfrika, Asia og Australia via Abu Dhabi.

Air Berlin flybilletter

Enhver passasjer har ulike ogindividuelle behov, og med sin klassifisering av de ulikereiseklassene ønsker Air Berlin å tilby noe for enhver kunde. Medinnførelsen av den rimelige JustFly flybilletten imøtekommer AirBerlin sine mest økonomiske passasjerer, som har muligheten til åraskt komme seg av og på flyet ved å kun reise med hånbagasje. Ikategorien FlyDeal har passasjerer i tillegg anledning til å sjekkeinn et kolli på 23 kg. FlyClassic tilbyr de klassiske tjenestene,som setereservasjon og ombooking via gebyr i tillegg til muligheten åsjekke inn bagasjen. For de passasjerene som ønsker å booke enekstra fleksibel reise, er FlyFlex+ midt i blinken. Her er setenestørre, tillatt innsjekket bagasje er på to kolli på 23 kg og mannyter godt av prioriteringstjenester. For alle Air Berlinbillige flybilletter gjelder det at man kan sjekke innonline. I tillegg kan man gi bort et gavekort fra Air Berlin til enreiseglad venn, kjæreste eller et familiemedlem og velge mellomulike summer.

TopBonus – fordeler for den som flyr

TopBonus er navnet på Air Berlinsbonusprogram for sine kunder. Ved å samle poeng kan disse løses innsom framtidige flybilletter, ved å handle online på TopBonus shopeller ved å betale for tjenester hos en av Air Berlins partnere.Bonusprogrammet er klassifisert i fire nivåer, klassisk, sølv, gullog platinum. Her gjelder regelen at jo høyere status kunden innehar,jo flere fordeler bringer medlemskapet med seg. Til sammenligning hardet klassiske kortet ni ulike fordeler, mens innehavere avplatinumkortet kan nyte godt av 39 ulike fordeler. Har man førstblitt medlem, kan man enkelt holde oppsyn med opptjente poeng onlineved å logge seg inn på Air Berlins nettsider.

Oppdatert underveis

Via den mobile applikasjonen tilflyselskapet, tilbyr Air Berlin sine kunder muligheten til åbestille flyreiser opp til 2 timer før avreise ved å mottabestillingsbekreftelsen på e-post i løpet av få minutter,administrere gjeldende bestillinger, sjekke inn på valgt rute, velgeeller endre seter, og sjekke dagens avganger og ankomster. I tilleggfår man varsler om det kommende flyet er forsinket, og hva deaktuelle værforholdene på reisemålet er. Er man medlem i AirBerlins bonusprogram TopBonus, har man også tilgang til egen statusog opptjente bonuspoeng.

Miljøhensyn

For å skåne miljøet mest mulig, erdet Air Berlins mål å stadig forbedre sin drivstoffeffekt. I 2013kunne Air Berlin skilte med en ny rekord, ettersom flyselskapetoppnådde et gjennomsnittlig forbruk på bare 3,26 liter per 100passasjerkilometer. I den nærmeste framtiden ønsker Air Berlin åspare drivstoff og redusere CO2-utslipp på daglig basis, og harderfor satt seg som mål å redusere drivstofforbruket til kun 3liter per 100 passasjerkilometer i løpet av de neste fem årene.