Ryanair - billige flybilletter

Billige flybilletter med Ryanair, billige flyreiser med Ryanair til alle destinasjoner fra Oslo, Bergen, Trondheim og fra hvor som helst i verden.

Ryanair flybilletter

Ryanair er et irsk lavprisflyselskap som ble etablert i 1985. Det opererer mer enn 950 ruter mellom 180 flyplasser i minst 26 europeiske og nord-afrikanske land. For at du ikke skal få problemer på reisen, er det veldig viktig at du følger deres regler til punkt og prikke når det gjelder bagasje og innsjekk.

Håndbagasje

En håndbagasjekoffert/-veske som veier opptil 10 kg og maksimal størrelse på 55 cm x 40 cm x 20 cm, pluss 1 liten veske/pose på opptil 35 x 20 x 20 cm kan tas med per passasjer.

Spedbarn/småbarn (mellom 8 dager og 23 måneder gammel) som reiser på fanget til en voksen har ikke egen kvote for håndbagasje, men den voksne som reiser sammen med barnet kan ta med en babyveske som veier opptil 5 kg i tillegg til sin egen håndbagasjekvote.

På grunn av begrenset plass i kabinen kan bare 90 store håndbagasjekofferter/-vesker tas med i kabinen, eventuelle kofferter/vesker over dette antallet blir befordret gratis i flyets lasterom.

Oversized håndbagasje vil bli avvist ved gaten, eller der det er tilgjengelig, plassert i flyets lasterom mot et gebyr på £ 50 / € 50. Hvis du er usikker, sjekk ved disken før du går gjennom sikkerhetskontrollen.

Den voksne som reiser sammen med et spedbarn/småbarn (mellom 8 dager og 23 måneder gammel) og som reiser på den voksnes fang, kan  ha med en babyveske på opptil 5 kg i tillegg til sin egen håndbagasje.

Innsjekket bagasje

Hver passasjer kan sjekke inn opptil to kolli mot et gebyr per kolli mot gjeldende satser, ved å kjøpe en bagasjekvote på 15 eller 20 kilo når man bestiller billett. Etter ferdig reservasjon, kan man også legge til ekstra innsjekket bagasje under "Administrer bestillingen", helt inntil 2 timer før planlagt avgangstid. Gebyrer for innsjekket bagasje belastes per person per enveis reise, og reservasjon på nett gir et noe lavere gebyr. Hvis du kjøper bagasjekvote via Ryanairs telefonsentral eller på flyplassen;i høysesongen og etter, på bestemte ruter, blir gebyrene høyere. Gebyrene kan variere, men det er satsene som gjelder når du bestiller og/eller betaler for innsjekket bagasje, som er gjeldende.

Hvis du er usikker på vekten, kan du kontrollere håndbagasjens vekt og størrelse ved bagasjeskranken før du går gjennom sikkerhetskontrollen.

Mindre musikkinstrumenter, som cello, gitarer, fioliner og feler,som overskrider størrelsesbegrensningene for håndbagasje, kan tas med i kabinen hvis det er reservert et eget sete for dem. Kjøp av ekstra sete kvalifiserer ikke for denne typen ekstrasete og gir deg ikke muligheter til å medbringe ekstra innsjekket bagasje eller håndbagasje. Hvis du vil reservere et ekstra sete for en slik gjenstand, angir du ITEM SEAT som etternavn og EXTRA som fornavn når du reserverer setet. EXTRA ITEM SEAT vises og vil da fremgå på begge reservasjonene og det elektroniske boardingpasset. Passasjerens reisedokumentasjon må angis ved innsjekking på nett.   Reserverte sitteplasser i radene 1,16 og 17, som har nødutganger, kan ikke kjøpes hvis du har kjøpt et ekstra sete for vare/komfort.

Business Plus - Fleksible billetter

Følgende tjenester følger med i Business Plus-pakken: gratis innsjekking på flyplassen, ett kolli innsjekket bagasje på opptil 20 kg, Premium-sete (hvis tilgjengelig), Prioritert ombordstigning, hurtig gjennomgang i sikkerhetskontroll på flyplassen (tilgjengelig på London Stansted, Dublin, Brussels Charleroi, Milano Bergamo, Barcelona, Manchester, East Midlands, Frankfurt Hahn, Warzsawa Modlin og Liverpool) og flyopplysninger via SMS. Disse tjenestene må velges på bestillingstidspunktet for at de skal følge med gratis.