Call to book
004721937164
Nasjonal fasttelefon, kostnaden er avhenger av operatøren. - All øvrig assistanse vil bli gitt på engelsk Privacy policy
Close
Need help?
My lastminute.com

Flyreiser til Fort Lauderdale

Fly til Fort Lauderdale

hvis du bare leter etter flyreiser til Fort Lauderdale, personliggjør søket ditt og lek med filtrene i vår søkemotor, det er designet for å møte dine behov - gjør det beste ut av det!

Hvis du leter etter de beste billettprisene for reiser til Fort Lauderdale er alt du trenger å gjøre å sammenligne prisene fra over 400 selskaper. Vi anbefaler at du bruker alle filtrene for å finne de beste tilbudene.

Vi i Bravofly synes at du som kunde fortjener å finne en billig reise til Fort Lauderdale som passer for deg. Vår jobb er å finne den billigste flybilletten på en sikker og enkel måte. Pakk bagasjen og reis til Fort Lauderdale, Bravofly tar seg av resten.

Spar på reisen! Hvis du vil finne lavprisreiser til Fort Lauderdale, bruk Bravofly’s søkemotor for å finne og bestille de billigste billettene på under 5 minutter.

Gjør Bravofly til din reisepartner! Garantien fra den Europeiske lederen innenfor turismebransjen online er verd sin vekt i gull når du bestiller billetter online.

Levekostnader i Fort Lauderdale

Mat og drikke Gjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 15,00
Kaffe med melk kr 41,00
Måltid hos McDonald's kr 63,00
Vann (0,33 liter) kr 13,00
Transport Gjennomsnittspriser
Månedskort kr 632,00
Enveisbillett kr 18,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 32,00
Klær Gjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 314,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 401,00
Lønninger Gjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 29 856,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Fort Lauderdale