Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Freetown

Billige flybilletter til Freetown. De beste restplass-tilbudene til Freetown.

Flyreiser til Freetown

Med Bravofly kan du sammenligne billettpriser til Freetown fra over 400 av de største og mest kjente flyselskapene fra hele verden. Hvis du finner reisen som passer for deg kan du bestille den umiddelbart, men vær kjapp, det kan hende den blir solgt ut veldig snart!

Hvis du ikke har bestemt deg for når du skal reise til Freetown, let gjennom alle tilbudene Bravofly er et ledene selskap innenfor det Europeiske markede og har mangfoldige tilbud for reiser til Freetown og tilbyr en rekke fordeler for deg som reisende.

Spar på reisen! Hvis du vil finne lavprisreiser til Freetown, bruk Bravofly’s søkemotor for å finne og bestille de billigste billettene på under 5 minutter.

Å bestille en reise med Bravofly er enkelt, praktisk og sikkert. Vår søkemotor vil hjelpe deg å bestille en reise til Freetown - alt du trenger å gjøre er å pakke bagasjen selv.

Hvis du ikke fant det du lette etter, prøv å se under reiser på Bravofly’s side. Det er sansynelig at en av våre medarbeidere allerede har tenkt ut den samme reisen.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Freetown

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 6,00
Kaffe med melk kr 22,00
Måltid hos McDonald's kr 40,00
Vann (0,33 liter) kr 2,00
TransportGjennomsnittspriser
Startpris for taxi (vanlig sats) -
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 234,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 195,00
LønningerGjennomsnittspriser

Billige flyvninger fra nordiske byer til Freetown

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Freetown