Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Ring for å bestille

Nasjonal fasttelefon, kostnaden er avhenger av operatøren

Fly til Fuzhou

Billige flybilletter til Fuzhou. De beste restplass-tilbudene til Fuzhou.

Flyreiser til Fuzhou

Hvis du ser etter en billig flybillett til Fuzhou? Ikke fortvil - er du fleksibel på datoene så sett filteret til de dagene du eventuelt kan reise på og reisen til Fuzhou som passer for deg vil dukke opp med en gang.

Gjør Bravofly til din reisepartner! Garantien fra den Europeiske lederen innenfor turismebransjen online er verd sin vekt i gull når du bestiller billetter online.

Med Bravofly kan du sammenligne billettpriser til Fuzhou fra over 400 av de største og mest kjente flyselskapene fra hele verden. Hvis du finner reisen som passer for deg kan du bestille den umiddelbart, men vær kjapp, det kan hende den blir solgt ut veldig snart!

Spar på reisen! Hvis du vil finne lavprisreiser til Fuzhou, bruk Bravofly’s søkemotor for å finne og bestille de billigste billettene på under 5 minutter.

Når du leter gjennom tilbudene for reiser til Fuzhou prøv å følg instinktet. Forandrer du på filtrene, forandrer du også på tilbudene til Fuzhou, en dag kan gjøre en stor forskjell - stol på ekspertene.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Fuzhou

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 8,00
Kaffe med melk kr 29,00
Måltid hos McDonald's kr 36,00
Vann (0,33 liter) kr 2,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 74,00
Enveisbillett kr 1,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 12,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 306,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 519,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 4 164,00

Billige flyvninger fra nordiske byer til Fuzhou

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Fuzhou