Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Ring for å bestille

Nasjonal fasttelefon, kostnaden er avhenger av operatøren

Fly til Haiti

Hvis du ikke kan finne en reise til Haiti som passer for deg, bruk filtrene du finner til venstre på siden for utelukkende å se flyene du er interessert i.

Hvis du vil utforske nye muligheter, ta en titt på tilbudene til Haiti som vi har valgt ut ved å utvide søkekriteriene du har satt.

Vi håper at du fant flybillettene til Haiti kjapt og enkelt. Bli hos Bravofly en liten stund til og last ned gratisappen for smartphones og en av våre reiseguider - de er begge veldig nyttige reiseverktøy og er helt kostnadsfrie.

For å oppsummere: Hos Bravofly kan du finne lavprisfly, sammenligne mangfoldige reiser til Haiti, kjøpe billetter, laste ned smartphone app, laste ned reiseguider, og sist men ikke minst, spare store penger på ferien!

Bravofly er en kraftfull søkemotor for lavprisreiser og hjelper deg å finne alle de beste tilbud for reiser til Haiti fra alle de største flyselskapene.


Flyvninger etter land

Se mest populære reisemål

Flytilbud til hovedbyene i Haiti

Andre destinasjoner i Haiti

Levekostnader i Haiti

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 10,00
Kaffe med melk kr 27,00
Måltid hos McDonald's kr 62,00
Vann (0,33 liter) kr 4,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 124,00
Enveisbillett kr 2,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 4,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 1 263,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 23,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 16 821,00