Fly fra Ho Chi Minh City til Kuala Lumpur

Billige flybilletter fra Ho Chi Minh City til Kuala Lumpur. De beste tilbudene på flybilletter fra Ho Chi Minh City til Kuala Lumpur.

Ho Chi Minh City til Kuala Lumpur, flyinformasjon

Pris på tur/retur-billett

fre. 19 jan. - søn. 21 jan.

fra

922 NOK

Pris på enveisbillett

fra 922 NOK

Flyvninger fra

  • Ho Chi Minh City

Flyvninger til

Flyselskaper som flyr til dette bestemmelsesstedet

Airasia

Fra flyplass Kuala Lumpur til bysentrum

44.46 km

Flyavstand

1009.2 km

Flyreise fra Ho Chi Minh City til Kuala Lumpur

Fly til Ho Chi Minh City - Kuala Lumpur

Når du bestiller flybilletter med Bravofly vil du bli tilbudt vår reiseforsikring i samarbeid med vår partner EuroAssistance.

Hvis du ikke har satt en fast dato, ta en titt på våre spesialtilbud for denne måneden. Prisene for reiser fra Ho Chi Minh City til Kuala Lumpur er veldig gunstige på denne tiden av året.

Etter at du har funnet det beste tilbudet for reisen fra Ho Chi Minh City til Kuala Lumpur sjekk ut de andre tjenesten Bravofly har å tilby. For i tillegg til å bestill reisen Ho Chi Minh City-Kuala Lumpur, kan du også bestlle en leiebil i Kuala Lumpur og om du vil overnatte i Kuala Lumpur gir Bravofly deg muligheten til kjapt og enkelt finne et hotell.

Bravofly’s søkemotor finner de billigste flyreisene fra Ho Chi Minh City til Kuala Lumpur med bare noen få klikk. Hvis du vil bestille en reise fra Ho Chi Minh City til Kuala Lumpur, sett maksimalpris og avreise- og ankomstdatoene så tar Bravofly seg av resten.

Hvis du travel mye, last ned vår Smartphone App helt gratis, den vil være til god hjelp før, under og etter reisen.


Kanskje du er interessert i Fly til Ho Chi Minh City eller søk Billige flyvninger fra Kuala Lumpur til Ho Chi Minh City Nå har du sjansen!


Billige flyvninger fra nordiske byer til Kuala Lumpur

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Kuala Lumpur