Trenger du hjelp?

Fly til Israel

Oppdateringer i forbindelse med Covid-19 - Informasjon om tilbakebetaling og avbestillinger. Endre bestillingen din på Min Bravofly. Les mer om de nyeste reiserestriksjonene.

Hvis du har kommet til vår søkemotor for lavprisfly for å finne en reise til Israel, fyll inn feltene i søkemotoren og start søket. Etter bare noen få sekunder kan du velge fra resultatlisten flyet som passer deg best.

Etter at du har kjøpt flybillettene til Israel, last ned Bravofly’s smartphone app så du kan finne de beste lavprisreisene hvor enn du måtte befinne deg.

For å oppsummere: Hos Bravofly kan du finne lavprisfly, sammenligne mangfoldige reiser til Israel, kjøpe billetter, laste ned smartphone app, laste ned reiseguider, og sist men ikke minst, spare store penger på ferien!

Hvis du vil utforske nye muligheter, ta en titt på tilbudene til Israel som vi har valgt ut ved å utvide søkekriteriene du har satt.

Hvis du ikke kan finne en reise til Israel som passer for deg, bruk filtrene du finner til venstre på siden for utelukkende å se flyene du er interessert i.


Flyvninger etter land

Flytilbud til hovedbyene i Israel

Andre destinasjoner i Israel

Levekostnader i Israel

Mat og drikke Gjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) 21,00 NOK
Kaffe med melk 31,00 NOK
Måltid hos McDonald's 128,00 NOK
Vann (0,33 liter) 17,00 NOK
Transport Gjennomsnittspriser
Månedskort 544,00 NOK
Enveisbillett 15,00 NOK
Startpris for taxi (vanlig sats) 31,00 NOK
Klær Gjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) 492,00 NOK
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) 811,00 NOK
Lønninger Gjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) 20 926,00 NOK