Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Fly til Ivano-Frankovsk

Billige flybilletter til Ivano-Frankovsk. De beste restplass-tilbudene til Ivano-Frankovsk.

Flyreiser til Ivano-Frankovsk

Fly til Ivano-Frankovsk

Bravofly tilbyr er ikke bare flysøk- og bestillingstjenester, men gir deg også muligheten til å planlegge hele ferien rett fra PCen.

Hvis du ikke har bestemt deg for når du skal reise til Ivano-Frankovsk, let gjennom alle tilbudene Bravofly er et ledene selskap innenfor det Europeiske markede og har mangfoldige tilbud for reiser til Ivano-Frankovsk og tilbyr en rekke fordeler for deg som reisende.

Endelig! Du kan nå søke på alle lavprisreiser med Bravofly’s søkemaskin. Bestill lavprisbilletter til Ivano-Frankovsk med bare noen få klikk.

Hvis du leter etter de beste billettprisene for reiser til Ivano-Frankovsk er alt du trenger å gjøre å sammenligne prisene fra over 400 selskaper. Vi anbefaler at du bruker alle filtrene for å finne de beste tilbudene.

Hvis du ser etter en billig flybillett til Ivano-Frankovsk? Ikke fortvil - er du fleksibel på datoene så sett filteret til de dagene du eventuelt kan reise på og reisen til Ivano-Frankovsk som passer for deg vil dukke opp med en gang.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Ivano-Frankovsk

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 4,00
Kaffe med melk kr 5,00
Måltid hos McDonald's kr 17,00
Vann (0,33 liter) kr 2,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 78,00
Enveisbillett kr 1,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 8,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 363,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 302,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 1 002,00

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Ivano-Frankovsk