Vi bruker tekniske informasjonskapsler og markedsføringskapsler – både våre egne og fra tredjeparter. Hvis du vil vite mer om retningslinjene våre for informasjonskapsler, klikk her. Hvis du fortsetter å bruke dette nettstedet, aksepterer du bruksvilkårene våre.

Ring for å bestille

Nasjonal fasttelefon, kostnaden er avhenger av operatøren

Fly til Jinan

Billige flybilletter til Jinan. De beste restplass-tilbudene til Jinan.

Flyreiser til Jinan

Hvis du ikke har bestemt deg for når du skal reise til Jinan, let gjennom alle tilbudene Bravofly er et ledene selskap innenfor det Europeiske markede og har mangfoldige tilbud for reiser til Jinan og tilbyr en rekke fordeler for deg som reisende.

Ved å bruke vår søkemotor kan du spare store penger. Alt du trenger å gjøre er å sammenligne billettprisene til Jinan fra alle dine favorittselskaper og til og med se forskjellige alternativer fra det samme selskapet.

Å bestille en reise med Bravofly er enkelt, praktisk og sikkert. Vår søkemotor vil hjelpe deg å bestille en reise til Jinan - alt du trenger å gjøre er å pakke bagasjen selv.

Hvis du ikke fant det du lette etter, prøv å se under reiser på Bravofly’s side. Det er sansynelig at en av våre medarbeidere allerede har tenkt ut den samme reisen.

Endelig! Du kan nå søke på alle lavprisreiser med Bravofly’s søkemaskin. Bestill lavprisbilletter til Jinan med bare noen få klikk.

Se mest populære reisemål

Levekostnader i Jinan

Mat og drikkeGjennomsnittspriser
Øl (0,5 liter) kr 6,00
Kaffe med melk kr 31,00
Måltid hos McDonald's kr 28,00
Vann (0,33 liter) kr 2,00
TransportGjennomsnittspriser
Månedskort kr 49,00
Enveisbillett kr 2,00
Startpris for taxi (vanlig sats) kr 10,00
KlærGjennomsnittspriser
En sommerkjole i en kjedebutikk (Zara, H&M,...) kr 367,00
Ett par jeans (Levi's 501 e.l.) kr 796,00
LønningerGjennomsnittspriser
Gjennomsnittlig månedslønn til rådighet (nettolønn etter skatt) kr 3 674,00

Billige flyvninger fra utenfor Norge til Jinan

Andre flyselskap